DE SPECIALIST

OP HET GEBIED VAN INSTALLATIETECHNIEK

Wesley Keeris Installatietechniek is een allround erkend installatiebedrijf dat onder andere werkzaamheden uitvoert met betrekking tot water, gas, CV en zinkwerk. Voor installaties bent u bij Wesley Keeris installatietechniek aan het juiste adres.

Installatiebedrijf geldrop

VAN CV TOT ZINK

Alle installatietechnieken en loodgieterswerken in- en rond uw huis zijn in goede handen bij WK Installatie. Wij voorzien in nieuwe CV’s of CV onderhoud, plaatsen uw sanitair in badkamer en toilet, repareren lekkages, voorzien in zink- en koperwerk, vervangen uw huidige ketel of plaatsen mechanische ventilatiesystemen.

Installatiebedrijf geldrop

ONS WERK

Graag inspireren wij u met beelden van projecten.
De wens van de klant staat altijd centraal. Laat u inspireren! 
 

SAMENWERKING

PUUR WONEN GELDROP

Puur Wonen Geldrop opent met 8 samenwerkende bedrijven onder een dak de deuren van hun geheel vernieuwde showroom op het industrieterrein aan de Hooge Akker 19 in Geldrop.
 
Nadat per 1 juli van dit jaar ook Optima keukens verhuisd is naar dit gebouw kunnen bezoekers er niet alleen kennis nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukens, stenen- en houten vloeren, sfeerhaarden en badkamers maar ook van de vele mogelijkheden om deze prachtig af te laten werken, door de daar eveneens gevestigde leveranciers en installateurs.